Over ons - JMD MediaDesign
15280
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15280,bridge-core-2.2.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Over JMD MediaDesign

In februari 2019 is JMD MediaDesign ontstaan. Dit kleine freelance bedrijf werkt in opdracht voor andere om samen tot een mooi resultaat te komen. JMD MediaDesign is actief in Lomm, Velden, Arcen, Tegelen, Venlo, Lottum, Sevenum, Horst, Eindhoven en heeft in 2019 haar eerste internationale klant in Duitsland weten binnen te halen.

 

JMD MediaDesign is breed inzetbaar, voor o.a. logodesign, huisstijl ontwikkeling, fotografie, poster en advertenties. Maar de specialisatie ligt in het ontwerpen van Website en ontwikkelen in WordPress.

 

JMD MediaDesign is trots op alle projecten die zij al heeft mogen doen. Heeft u interesse neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden over wat JMD MediaDesign voor u kan betekenen.

 

Tevens is JMD MediaDesign van 2019 officieel sponsor van Stereo Sunday een dancefestival in Venlo. Hiervoor heb ik afgelopen jaren ook al enkele ontwerpen voor mogen afleveren.

Artistic Photography0%
Visual Arts0%
Corporate Identity0%
Marketing0%

Over Persoonlijk-kadotje.nl

Wat in december 2021 begon als een hobby is langzaam uitgegroeid tot een onderdeel van JMD-MediaDesign. Bij persoonlijk-kadotje.nl ben je op het juiste adres voor verschillende persoonlijk en unieke cadeaus tegen een betaalbare prijs.

 

Bij persoonlijk-kadotje.nl ben je op het juiste adres voor gepersonaliseerde items, zoals bedrukte T-shirts, canvastassen of knuffels. Ook behoren geëtste thee en waterglazen in het assortiment. Het huidige assortiment bestaat uit 5 producten, maar wordt in de loop van de tijd aangevuld met nieuwe items. Houd hiervoor de website en onze sociale media kanelen voor in de gaten.

 

Persoonlijk-kadotje.nl onderscheid zich door de persoonlijk aandacht en de eindeloze mogelijkheden. Met de grafisch vormgeving achtergrond kan het persoonlijke cadeau echt uniek worden!

 

Ben je op zoek naar echt iets unieks of staat jouw gewenste product er nog niet tussen? Neem dan contact op, om de mogelijkheden te spreken want er veel meer mogelijk! Samen komen wij tot het gewenste product.

Over mij

Naamloos-22
Janine Manders

Ik ben Janine Manders en op dit moment ben ik 24 jaar.  Ik ben vanuit de basisschool doorgegaan naar het Citaverde college en vanuit daar ben ik naar het Sint Lucas.

 

In het eerste jaar heb ik heel veel verschillende modules gedaan en in het 2de jaar ben ik mij gaan specialiseren in interactief vormgeven.

 

Tijdens de verschillende stages heb ik veel praktijk kennis opgedaan in het ontwerpen en realiseren van vormgeef uitingen en webiste.  In juni 2018 heb ik na 4 jaar hard werken mijn diploma mediavormgever gespecialiseerd in interactief vormgeving ontvangen.

 

In augustus 2020 ben ik begonnen bij Van der Valk hotel Venlo als marketing en communicatie medewerker. In februari 2021 ben ik begonnen met de deeltijd studie Online marketing en sales op de HAN in Arhnem.

Onze klanten