Over ons
15280
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15280,bridge-core-2.2.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
Over JMD MediaDesign

In februari 2019 is JMD MediaDesign ontstaan. Dit kleine freelance bedrijf werkt in opdracht voor andere om samen tot een mooi resultaat te komen. JMD MediaDesign is actief in Tegelen, Venlo, Lottum, Sevenum, Horst, Eindhoven en heeft in 2019 haar eerste internationale klant in Duitsland weten binnen te halen.

 

JMD MediaDesign is breed inzetbaar, voor o.a. logodesign, huisstijl ontwikkeling, fotografie, poster en advertenties. Maar de specialisatie ligt in het ontwerpen van Website en ontwikkelen in WordPress.

 

JMD MediaDesign is trots op alle projecten die zij al heeft mogen doen. Heeft u interesse neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Op de pagina diensten kunt u meer informatie vinden over wat JMD MediaDesign voor u kan betekenen.

 

Tevens is JMD MediaDesign van 2019 officieel sponsor van Stereo Sunday een dancefestival in Venlo. Hiervoor heb ik afgelopen jaren ook al enkele ontwerpen voor mogen afleveren.

Artistic Photography0%
Visual Arts0%
Corporate Identity0%
Marketing0%
Over mij
Janine Manders

Ik ben Janine Manders en op dit moment ben ik 23 jaar.  Ik ben vanuit de basisschool door gegaan naar het Citaverde college en vanuit daar ben ik naar het gilde gegaan. Hier heb ik 1 jaar de opleiding toerisme gedaan.

 

Vervolgens ben ik naar Sint Lucas gegaan. In het eerste jaar heb ik heel veel verschillende modules gedaan en in het 2de jaar ben ik mij gaan specialiseren in interactief vormgeven.

 

In leerjaar 3 heb ik stage gelopen bij Eijdems internet in Venlo. Hier heb ik veel bijgeleerd in het ontwerpen en realiseren van website in WordPress. Ook heb ik een beetje geleerd over Magento, en heb ik ervaring opgedaan met klantcontact.

 

In het examenjaar ging mijn examenopdracht over een hardloop app in Berlijn. Dit project kun je ook vinden in mijn portfolio. Mijn afstudeerstage heb ik gelopen bij Spiegel crossmedia in Deurne. Mijn afstudeeropdracht was voor de videoclub, ook deze is te vinden op mijn portfolio.

 

In juni 2018 heb ik na 4 jaar hard werken mijn diploma mediavormgever  gespecialiseerd in interactief vormgeving mogen tekenen. Afgelopen september ben ik gestart aan de HAS in Venlo en ga daarmee mijn creativiteit naar een nieuw niveau tillen.

Onze klanten